Wie Ben Ik?

(Heb je “Introductie“, “Wat Is Dit?” en “Wie Ben Jij?” al gelezen?)

Het is niet van wezenlijk belang wie ik ben. De informatie op deze website is niet van mij, het is van ons allemaal. In dit geval ben ik toevallig degene die de informatie vormgeeft zodat het door anderen kan worden opgenomen. Niettemin kan ik me voorstellen dat jij benieuwd bent wie ik ben en waar ik vandaan kom. Dus vooruit dan maar.

ik nieuwOver Mij

Ik ben geboren op 19 september 1965 en sindsdien ben ik woonachtig in Amsterdam, Nederland. Op dit moment bestaat mijn directe familie uit een vader, twee zussen, twee zwagers, een nicht en een neef; helaas is mijn moeder op 17 februari 2015 overleden. Ik heb nog wat familie aan moeders- en vaderskant, ooms, tantes, neven en nichten, maar daar heb ik vrijwel geen contact mee.

Naast mijn directe familie en mijn ooms, tantes, neven en nichten, zijn er een aantal mensen die ik oprecht ‘vriend’ of ‘vriendin’ noem en een aantal mensen die ik als ‘kennissen’ zie. Al deze mensen noemen mij “Frits Spoelstra”.

Mijn Geschiedenis

Mijn zoektocht is begonnen met een simpele vraag:

‘Wat is waar?’

Dat was het enige wat ik wilde weten. Ik kon niet geloven dat alles wat ik om me heen zag gebeuren werkelijk waar was. Het leek me allemaal te gestoord en ik wilde weten of het echt waar is. En zo niet, dan wilde ik weten wat wel waar is.

Het was een beetje zoals Morpheus het jaren later verwoorde in de film “The Matrix”:

“Je weet iets. Wat je weet, dat kun je niet uitleggen, maar je voelt het. Je hebt je hele leven gevoeld dat er iets mis is met de wereld. Je weet niet wat het is, maar het is er, als een splinter in je geest, je wordt er gek van.”

Het begon voor mij allemaal met David M. Summers en John Kuhles die me vertelden over Ufo’s, De Nieuwe Wereldorde, de manipulatie van de geest en geheime genootschappen die ons dagelijks leven controleren.

Na iets van tien jaar deze zaken te hebben onderzocht, kwam ik, mede dankzij David Icke, het concept ‘alles is een illusie’ tegen. Dit nieuwe concept zette mijn hele wereldbeeld op zijn kop. Het leidde me, ook dankzij een baan in Spiritueel Centrum de Roos, ondermeer langs Advaita, Zen, Taoïsme en Non-dualisme.

Dankzij een geweldige vriendin kwam ik uiteindelijk terecht bij Een Cursus in Wonderen en Spirituele Autolyse van Jed McKenna. In totaal ben ik zo’n 25 jaar aan het zoeken geweest.

Naast het zelf zoeken, heb ik heel veel van gedachten gewisseld met dierbare vrienden en vriendinnen in real life, met wild vreemden op fora en in chatboxen, en ontzettend veel gelezen en uitgeprobeerd.

De tijd is gekomen om de kennis en ervaring om te zetten in een website die duidelijk en direct verwoordt hoe iemand kan ontwaken uit de droomstaat, mocht die iemand dat echt willen.

Dit is die website.

Nu nodig ik je uit om op Cursus Autolyse” te klikken en zo zoetjes aan wakker te worden. Ik wens je veel succes.

Ga Naar: “Cursus Autolyse”


Voor aanvullende informatie over mij en mijn zoektocht, verwijs ik je graag naar de volgende sites:

Als je me wilt helpen met het in stand houden van mijn websites en mijn hulp aan mensen die zoekende zijn, vraag ik je vriendelijk om op de onderstaande link te klikken en een kleine bijdrage te doen. Ik dank je bij voorbaat en wens je een goede zoektocht.

Doneren?