Inleiding

Ik lever je een aantal methodes aan waarmee jij zo snel mogelijk je geestelijk en spiritueel overgewicht kunt kwijtraken. Jij moet het zelf doen, niemand kan je helpen. Ook moet jijzelf voor jezelf vaststellen wat wel en niet werkt voor jou; er bestaat geen kant en klare methode die voor iedereen werkt.

autolyseHet Proces

Wat jij wilt, als je hieraan begint, is alle onwaarheden die je in de loop der jaren hebt verzameld, alle overtollige en incorrecte informatie die je in de loop der jaren is aangeleerd, te verwijderen uit je systeem. Het zijn jouw onwaarheden, het is jouw overtollige en incorrecte informatie, dus jij moet het verwijderen.

Dit is een pijnlijk proces, omdat jij je hebt geïdentificeerd met al die onwaarheden en al die incorrecte informatie. Dat ligt niet aan jou, het is niet jouw schuld, iedereen doet dat; het is wat gebeurt in de gestoorde wereld die we hebben gecreëerd.

Wat je gaat doen, is jezelf geestelijk en spiritueel fileren. Hierna kun je met een blanco bladzijde beginnen aan je volwassen leven; vrij van indoctrinatie en onwaarheid. De werkwijze die ik aanbied is simpel en direct, maar niet per se gemakkelijk of pijnloos.

Dit is wat je gaat doen:

  1. Je gaat ontdekken wat jij werkelijk bent, door vast te stellen wat je niet bent;
  2. Je gaat ontdekken wat waar is, door alles waarin je gelooft, alles wat je denkt zeker te weten, alles wat je aanneemt omdat dit altijd zo is geweest, werkelijk te bewijzen als waar, of het uit je denksysteem te verwijderen omdat het onwaar blijkt te zijn;
  3. Je gaat nieuwe inzichten integreren in je huidige leven op aarde.

Kort gezegd: je gaat eerst jezelf onderzoeken op waarheid, daarna het beeld dat je hebt ontwikkeld van de externe wereld en als laatste ga je dit alles solideren en integreren.

Je moet hiervoor de wens hebben en de noodzaak voelen om zeker te willen weten wat waar is. Je moet de intentie hebben om overal voor open te staan, ook als het iets is waarin je vroeger niet geloofde of als het iets is dat jouw beeld van de voor jouw bestaande realiteit tegenspreekt.

De Bedoeling

Het is uiteindelijk de bedoeling om alles wat je tijdens je leven hebt geleerd te ontleren en alles wat je denkt te weten te betwijfelen. Het is niet de bedoeling om ‘spirituele verlichting’ te bereiken of een ‘gelukkiger leven’ te creëren, het gaat om weten en zien wat waar is in plaats van wat jij denkt en gelooft dat waar is.

Ik wil je de mogelijkheid bieden om emotioneel-geestelijk volwassen te worden, zodat je zelf kunt beslissen over je leven en niet meer afhankelijk bent van- of gestuurd wordt door een valse externe wereld en de manipulaties van het ego. Ik wil je de kans bieden op een vrijheid die echt en blijvend is.

Ik beloof niet dat het gaat werken, omdat het afhangt van jouw inzet en jouw wens en serieuze intentie. Als jij echt wilt dat het werkt, dan zul jij een manier vinden waardoor het gaat werken. Jij moet het zelf doen, niemand kan je helpen; ook ik niet.

Ga Naar: “Zelfonderzoek”