Welkom

Autolyse Cursus is geen spirituele website. Deze website is ontwikkeld voor mensen die willen ontwaken uit de droomstaat, hij is niet ontwikkeld om hen nog dieper in slaap te wiegen zodat zij zich ten onrechte gelukkig kunnen voelen in een nog hardnekkiger droom.

Huishoudelijke Mededelingen

In principe is deze website compleet en volledig wat de inhoud betreft, maar soms verandert er iets of ontstaan er nieuwe inzichten of nieuwe methodes die ook behulpzaam kunnen zijn. Nieuws hierover wordt vermeld op de “Nieuws” pagina. Voor meer algemene informatie verwijs ik je graag naar de ‘officiële’ Homepage:

DROOMSTAAT – AUTOLYSE.

Het is van belang om de cursus op deze website van begin tot eind door te lezen om er een zo hoog mogelijk rendement uit te halen. Je kunt natuurlijk eerst even rondklikken, maar wanneer je besluit om aan de slag te gaan, moet je echt de gehele website chronologisch doorlopen.

Als laatste, een overbodige opmerking, maar wel van belang: Jij bent hier uit vrije wil gekomen en jij beslist zelf of je wel of niet met het materiaal aan de slag gaat; ik ben niet verantwoordelijk voor het resultaat, positief noch negatief.

Mocht het zo zijn dat je tijdens het doen van Autolyse en/of Zelfonderzoek ergens tegenaan loopt of vastloopt, dan kun je me altijd een vraag stellen via het contact-formulier. In het uiterste geval is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken.

Ik wens je succes en een boeiende reis.

Ga Naar: “Introductie”